Manyetik Kirpik Nedir? Manyetik Kirpiğin Zararları

14.08.2022
2.646
Manyetik Kirpik Nedir? Manyetik Kirpiğin Zararları

Manyetik Kirpik Nedir? Manyetik Kirpiğin Zararları. Tüm kadınlar daha dolgun ve uzun kirpiklere sahip olmak ister. Kirpik uzatma serumları ve bakım kürlerinin bu kadar ilgi görmesi bunu gösteren en büyük kanıtlardan bir tanesi. Uzun kirpikler hiçbir zaman modası geçmeyen ve kadınlar arasında adeta bir saplantı haline gelmiş bir konudur. Peki mıknatıslı kirpik nedir? Mıknatıslı kirpik nasıl takılır?

Manyetik Kirpik Nedir?

Dökülen ve seyrek kirpik yapısına sahip olan ve bunun yerine dolun ve gür bir kirpik görünümü isteyen kadınların en çok tercih ettikleri ürün takma kirpiklerdir. Ancak takma kirpikler, kirpik sağlığını olumsuz yönde etkilemesi ve kullanım açısından zor olması nedeniyle birçok kadın yapıştırmalı takma kirpik yerine manyetik kirpiğe yöneldi. Gittikçe popüler bir hale gelen manyetik kirpik birçok kişi arasında merak konusu olmuştur.

Manyetik kirpik ile normal kirpik arasında tek fark yapıştırma farkıdır. Normal kirpik yapıştırılarak kullanılırken manyetik kirpik mıknatıs ile normal kirpiklerin üzerine takılır. Bu sayede kirpik sağlığını etkilemez. Normal takma kirpik çeşitlerinden daha kısadır. Ayrıca manyetik takma kirpik, kirpiğin dış köşe kısmına takılan ve yapıştırıcı kullanmaya gerek kalmadan kullanılan bir takma kirpik çeşididir.

Manyetik Kirpik Nasıl Takılır?

Manyetik Kirpik Nasıl Takılır? Manyetik kirpik uygulaması oldukça basit bir işlemdir. Manyetik kirpiği takmadan önce kullanma talimatını okuyarak işe başlamanız gerekiyor. Ardından ilk olarak kendi kirpiklerinizi kıvırmanız gerekir. Bu sayede kirpikleriniz mıknatıslı kirpikler ile uyum sağlar. Bu işlemi yapıktan sonra kirpiklerinize hafif bir şekilde rimel sürün. Üst manyetik kirpiği kirpik çizgisinin üzerine yerleştirin. Mıknatıslar sayesinde kolay bir şekilde sabitlenecektir.

Manyetik Kirpik Nasıl Çıkartılır?

Takma kirpik kullanan kişiler, kirpiklerine zarar verme nedenlerinin en büyük sebebi takma kirpikleri yanlış bir şekilde çıkarmalarından kaynaklanmaktadır. Takma kirpikleri yanlış bir şekilde çıkarmanız, kirpiklerinizde dökülmelere ve kopmalara neden olur. Bu nedenle takma kirpiklerinizi doğru bir şekilde çıkarmanız çok önemlidir.

Manyetik kirpiklerinizi çıkarmak istediğiniz zaman kesinlikle çekerek çıkarmamanız gerekir. Manyetik kirpikleri yavaş ve sakin bir şekilde çıkarmanız gerekir. Çekerek çıkarma işlemi kirpiklerinizde kopma ve dökülmelere neden olur. Üst kirpikleri hafif bir şekilde yukarı doğru kaldırın ve birbirinden ayırarak çıkarın. Üst ve alt mıknatıslı kirpikleri birbirinde yavaş bir şekilde uzaklaştırarak doğal kirpiklerinize zarar vermeden çıkarmanız mümkündür.

Manyetik Kirpik Zararları

Manyetik Kirpik Zararları. Manyetik takma kirpiğin görünümü normal takma kirpikten farklı olmadan yalnızca mıknatıslı bir şekilde uygulanarak doğal kirpiğe zarar vermeyen bir takma kirpik türüdür. Kadınlar arasında son zamanlarda popüler bir hale gelen mıknatıslı kirpikler, dökülen ve seyrek kirpik yapısını, gür gösteren bir kirpik türüdür.

Manyetik kirpik her ne kadar normal takma kirpiğe kıyasla çok daha az zararlı olsa da yanlış uygulanması veya çok fazla uygulanması haline doğal kirpiklerinize zarar verebilir. Aşı ve yanlış kullanılan manyetik

kirpik, doğal kirpiklerin dökülmesine ve zarar görmesine neden olur. Bu nedenle doğru bir şekilde uygulamanız ve sık kullanmamanız önemlidir.

manyetik kirpik nasıl kullanılır

Manyetik Kirpik Kullananlar

Son zamanlarda kadınlar arasında oldukça popüler bir hale gelen manyetik kirpikler, normal takma kirpiklerden daha sağlıklı olması sayesinde oldukça ilgi çekici bir hale gelmiştir. Manyetik kirpikler adından da anlaşılacağı üzere manyetik yani mıknatıslı bir şekilde uygulanabilen bir takma kirpik türüdür.

Manyetik kirpik, doğal kirpiklerin dış köşede kalan kısımlarına takılır ve normal takma kirpiğin yaklaşık olarak yarısı boyutlarında ve yapıştırıcı kullanmadan uygulanmaktadır. Manyetik kirpik kullanmak isteyen kişilerin en çok merak ettikleri konulardan birisi mıknatıslı olduğu için düşüp düşmeyeceğidir. Manyetik kirpik her ne kadar mıknatıslı olsa da doğru bir şekilde takıldığı zaman düşme ihtimali oldukça düşüktür.

Ayrıca manyetik kirpik kullananların yorumlarına internet forumları üzerinden ulaşarak fikir edinebilirsiniz. Manyetik kirpik kullananların yorumlarına göz attığımız zaman büyük bir kesimin olumlu olarak dönüş yaptığını görebiliriz.

Manyetik Kirpik Nasıl Temizlenir?

Manyetik kirpiklerin avantajlarından biri de tekrar tekrar kullanabilmektir. Normal takma kirpikler tek kullanımlık olmakla beraber manyetik kirpiklerin temizlenme özelliği sayesinde tekrar kullanılabiliyor. Bu nedenle manyetik takma kirpiği çıkartırken oldukça dikkatli bir şekilde çıkarmanız gerekmektedir. Dikkatli bir şekilde çıkarmanız hem doğal kirpiklerinizin sağlığını bozman hem de manyetik kirpiklerin tekrar kullanılabilmesini sağlar.

Manyetik kirpiklerin içerisinde mıknatıs olduğu için temizlerken dikkatli olmak gerekir. Takma manyetik kirpikleri en sağlıklı bir şekilde temizlemek için manyetik alana zarar vermeden su ile yavaş bir şekilde temizlemeniz gerekir. Ayrıca birçok kişi takma kirpiklerini alkol ile temizlemektedir. Manyetik kirpikleri alkol ile temizlemek kirpiklerin deforme olmasına neden olur. Bu nedenle yalnızca su ile temizlemeniz gerekir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.